Status activiteiten PATAB 60 jaar: update 26 maart

Update 26 maart 2023: Alle beschikbare plekken voor de workshop Natuur en bewegen op vrijdag 21 april 2023 in het nationaal park De Biesbosch zijn bezet. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden.

De Workshop Identiteit en Bewegen is op zaterdag 29 april 2023 in Tilburg. Het aantal beschikbare plaatsen is onbeperkt en jong en oud kunnen deelnemen aan de sponsorloop. Het goede doel wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail naar menno.mannesse@gmail.com onder vermelding van sponsorloop.

Makan Patita is de slotactiviteit. Let op: de datum is een andere dan die op de flyer staat. Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 (en niet op zaterdag 10 juni 2023). Locatie: in de tuin van familie Pijnenburg-Maelissa in Den Dungen (Noord-Brabant). Wilt u samen genieten en picknicken? Stuur dan een e-mail naar lenamaelissa@gmail.com onder vermelding van makan patita. Wees er snel bij want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Deelname aan alle activiteiten is gratis. Een vrijwillige bijdrage geven mag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *