Status activiteiten PATAB 60 jaar: update 20 maart

Update 20 maart 2023: Er is nog 1 plek beschikbaar voor de workshop Natuur en bewegen. Wees er snel bij!

Alle beschikbare plekken voor de workshop Yoga en adem op zaterdag 25 maart 2023 in Tilburg zijn bezet. Het is niet meer mogelijk om u aan te melden.

Op vrijdag 21 april 2023 vindt de workshop Natuur en bewegen plaats. Onder leiding van Mayro Pattikawa gaat u vogels spotten in het nationaal park De Biesbosch. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt. Er is plek voor 10 deelnemers en er is nog 1 plek vrij voor deze activiteit. Bent u een natuur- en een vogelliefhebber? Meld u zich dan snel aan en stuur een e-mail naar m.hoogla@outlook.com onder vermelding van natuur en bewegen.

De Workshop Identiteit en Bewegen is op zaterdag 29 april 2023 in Tilburg. Het aantal beschikbare plaatsen is onbeperkt en jong en oud kunnen deelnemen aan de sponsorloop. Het goede doel wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Wilt u deelnemen? Stuur dan een e-mail naar menno.mannesse@gmail.com onder vermelding van sponsorloop.

Makan Patita is de slotactiviteit. Let op: de datum is een andere dan die op de flyer staat. Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 27 mei 2023 (en niet op zaterdag 10 juni 2023). Locatie: in de tuin van familie Pijnenburg-Maelissa in Den Dungen (Noord-Brabant). Wilt u samen genieten en picknicken? Stuur dan een e-mail naar lenamaelissa@gmail.com onder vermelding van makan patita. Wees er snel bij want het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Deelname aan alle activiteiten is gratis. Een vrijwillige bijdrage geven mag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *