Terugblik Kerstfeest 2022

Zaterdag 10 december 2022 was de aftrap van de activiteiten rondom 60 jaar PATAB: het Kerstfeest. Ongeveer dertig bezoekers waren in het honk van een motorclub in Tilburg.

Vroeg in de ochtend stond het ‘versierteam’ al klaar om de ontvangstzaal om te toveren in kerstsfeer. In de namiddag ontvingen Mäbel en Martha de eerste PATAB leden. De dag was goed verzorgd: leden kregen drie drankconsumpties op kosten van het bestuur en op de tafels lagen overheerlijke lekkernijen.

Het was mooi om te zien dat iedereen er plezier in had elkaar weer te kunnen ontmoeten en te omhelzen.

Na de kerstviering – waar we ook stil stonden bij onze voorouders die aan de wieg stonden van PATAB – was het tijd voor een korte toelichting op de activiteiten in het komende kalenderjaar. Aansluitend genoten we samen van de maaltijd. Daarna speelden we een gezelschapsspel ‘de reis van Maluku naar Nederland’. Aan het eind speelden we een spannende online quiz (Kahoot) die Max had voorbereid. De groep werd in een aantal teams verdeeld. Jong en oud zaten bij elkaar. Op het scherm kwam de vraag en werden er 4 antwoorden gegeven. Eén was het juiste antwoord. De teamcaptains moesten het antwoord zo snel mogelijk via de telefoon doorgeven. Snelheid telde, maar kennis ook. Dat jongeren goed weten om te gaan met de telefoon blijkt: het team met de jongste teamcaptain won het spel.

We willen vooral het team van Harley Davidson Tilburg bedanken voor hun hulp en dat we hun honk mochten gebruiken voor de start van de viering van ons jubileumjaar.

Wilt u ook deelnemen aan de aankomende activiteiten? Houd dan de website en uw mailbox in de gaten voor updates.

Let op: voor sommige activiteiten is het aantal plaatsen beperkt. Meld u zich daarom op tijd aan.

Groepsfoto Kerstfeest 2022
Harley Davidson Tilburg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *