Paperu Familiedag

Weet jij waar jouw familienaam oorspronkelijk vandaan komt?

Deze vraag speelde een grote rol tijdens de eerste Paperu Familiedag in Lunteren.

Voorafgaande aan deze dag heeft de werkgroep alle voorbereidingen getroffen om dit evenement tot een onvergetelijke dag te maken. Onder leiding van Cynthia Lawalata is er een bomvolle dag georganiseerd met o.a. uitleg over het ontstaan van de kampong Paperu, een workshop verzorgd door Lawa’s Gym, een modeshow met uitleg door (oesie) Tineke Lawalata en tussen de bedrijven door, een lelang met een boven-verwachting-hoge-opbrengst en volop mogelijkheden om elkaar bij te praten.

Ook aan de kinderen was gedacht; speciaal voor deze dag had (tante) Etta Risakotta-Lawalata nl. verschillende tekeningen geschilderd met de diverse soorten klederdracht erop. Aan de kindertafel was het dus ook een drukte van belang.

Uiteraard was er muziek en zang door Voice of Holland-ster Rilona Pattipawae met haar vader (boeng) Lomon en (oesie) Rika. En niet te vergeten heerlijke broodjes met soep en een warme maaltijd, waarbij we zelf ons bord mochten vol scheppen.

Kijk hier naar de feestelijke afsluiting van deze Paperu Familiedag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *